Italo disco restaurant

Italo Disco

Italo Disco er et moderne trattoria, med et væsentligt internationalt præg, på Vesterbro i København. … ITALO DISCO · Restaurant · Menu.

Italo Disco er et moderne trattoria, med et væsentligt internationalt præg, på Vesterbro i København.

Italo Disco, København – Restaurantanmeldelser

Italo Disco, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Hos Italo Disco i Oehlenschlägergade handler det om smag, raffinement og rytme. Her bor en ide om et moderne Trattoria med et internationalt præg på.

Italo Disco, København: Se 88 objektive anmeldelser af Italo Disco, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 508 af 2.738 restauranter i København.

ITALO DISCO CPH – Facebook

Italo Disco søger en dygtig og erfaren restaurantchef til at lede den daglige drift, sammensætte · I T A L O D I S C O Tirsdag-Søndag 17:30-24:00 Lørdag …

Italo Disco – Anmeldelser – Vesterbro – Italiensk – Bestil bord

In the hip area of Vesterbro you’ll find Italo Disco. A little Italian gem, which opposite its name, has nothing to do with dancing or disco music.

Italo Disco (@italodisco.cph) • Instagram photos and videos

Velkommen til endnu en restaurant på Eatie, nemlig Italo Disco som ligger Oehlenschlægergade 5. Denne restaurant har på baggrund af indsamling af 370 anm…

Italo Disco | Restaurant – VisitCopenhagen

Italo Disco | Restaurant | VisitCopenhagen

På det hippe Vesterbro finder du Italo Disco. Et trattoria, der af navn måske nok henleder tankerne på 80’ernes disco musik. Ikke desto mindre er det langt …

In the hip area of Vesterbro you’ll find Italo Disco. A little Italian gem, which opposite its name, has nothing to do with dancing or disco music. With great love of fresh pasta, fresh ingredients and a fresh take on the classic Italian cuisine, Italo Disco offers you a tiny bit of Italy right here in Copenhagen.

Italo Disco, København V (Italiensk, Middelhavet, Europæisk …

Restaurant Guide & Booking – Eatie

Italo Disco | Restaurant – VisitCopenhagen

Italo Disco | Restaurant | VisitCopenhagen

På det hippe Vesterbro finder du Italo Disco. Et trattoria, der af navn måske nok henleder tankerne på 80’ernes disco musik. Ikke desto mindre er det langt fra den virkelighed, der udspiller sig under den gule markise. Med stor kærlighed til frisk pasta, friske råvarer og et friskt take på det klassiske italienske køkken har Italo Disco skabt et traktørsted uden lige.

Italo Caffé er ny italienske café på Værnedamsvej

Den populære franske Cofoco-café på Værnedamsvej, Les Trois Cochons, har fået en ny nabo. Navnet er Italo Caffé, og det kunne let have potentiale til at blive det nye hotte sted at hænge ud på den lækre gade.

Keywords: italo disco restaurant