Affugter til bil biltema

Fugtfjerner – Biltema.dk

Luftaffugteren sænker effektivt luftfugtigheden og mindsker risikoen for dårligt indeklima, mug og svampesporer. Affugtere i høj kvalitet til lav pris.

Fugtfjerner, der absorberer overskydende fugt i den omgivende luft, hvilket reducerer risikoen for mug og dårlig lugt. En refill-pose rækker til ca. 1–3 måneder, afhængigt af temperatur og luftfugtighed. Posen absorberer fugt, og der dannes væske i bunden. Beholderen kan genbruges. Hæld væsken i afløbet, og udskift kun refill-posen/refillposerne.

Luftaffugter, 10 liter – Biltema.dk

Hos Biltema finder du fugtfjerner og refill poser, som har en varighed på omkring … OBS: Væsken fra affugteren kan hældes i afløbet, mens selve posen med …

Med en luftaffugter kan du sænke luftfugtigheden i et lokale og dermed få et mere behageligt indeklima. Luftaffugteren kan også anvendes som ekstra tørrehjælp til vasketøj. Valg af ønsket luftfugtighed Med et enkelt tryk på en knap kan du vælge den ønskede luftfugtighed i rummet. Luftfugtigheden kan indstilles fra 30-80% i trin på 5%. To affugtningsfunktioner Affugteren har to affugtningsfunktioner. Vælg mellem automatisk eller kontinuerlig affugtning. Justerbar blæserhastighed Luftaffugteren giver dig mulighed for at vælge mellem høj eller lav blæserhastighed. 24-timers timer Luftaffugteren har en indbygget timer, som du kan bruge til at indstille, hvor mange timer affugteren skal køre, når den er i brug. Timetallet kan indstilles op til 24 timer i trin af én time. Rummelig vandbeholder Luftaffugteren har en rummelig vandbeholder med et volumen på 1,8 liter. Tøm vandbeholderen efter behov, og inden du flytter produktet.  Kontinuerlig vandafledning Hvis du ikke vil tømme vandbeholderen løbende, er der også inkluderet en slange til kontinuerlig vandafledning. Slangen skal så placeres i et afløb. Nem at flytte Luftaffugteren er nem at flytte. Du kan således bruge den i flere rum, i campingvognen eller i sommerhuset. Vigtigt at huske på Affugteren skifter til hvilefunktion, hvis luftfugtigheden har nået den indstillede værdi, eller hvis vandbeholderen er fuld.

Luftaffugter – sænk luftfugtigheden og få bedre indeklima

Luftaffugter – sænk luftfugtigheden og få bedre indeklima – Biltema.dk

Biltema logo. Vælg varehus. Vælg varehus. Vores varehuse; Mit Biltema Velkommen; Indkøbsliste; Indkøbskurv. Dansk (Danmark) · English (Denmark).

Luftaffugteren sænker effektivt luftfugtigheden og mindsker risikoen for dårligt indeklima, mug og svampesporer. Affugtere i høj kvalitet til lav pris. Se mere her.

Luftaffugter, 20 liter – Biltema.dk

15. nov. 2022 — Affugter, Biltema. Affugter fra biltema som fungere perfekt. Sælger den fordi vi har solgt huset hvor der var fugt. Op til 10liter i døgnet

Med en luftaffugter kan du sænke luftfugtigheden i et lokale og dermed få et mere behageligt indeklima. Luftaffugteren kan også anvendes som ekstra tørrehjælp til vasketøj. Valg af ønsket luftfugtighed Med et enkelt tryk på en knap kan du vælge den ønskede luftfugtighed i rummet. Luftfugtigheden kan indstilles fra 30-80% i trin på 5%. To affugtningsfunktioner Affugteren har to affugtningsfunktioner. Vælg mellem automatisk eller kontinuerlig affugtning. Justerbar blæserhastighed Luftaffugteren giver dig mulighed for at vælge mellem høj eller lav blæserhastighed. 24-timers timer Luftaffugteren har en indbygget timer, som du kan bruge til at indstille, hvor mange timer affugteren skal køre, når den er i brug. Timetallet kan indstilles op til 24 timer i trin af én time. Rummelig vandbeholder Luftaffugteren har en rummelig vandbeholder med et volumen på fem liter. Tøm vandbeholderen efter behov, og inden du flytter produktet.  Kontinuerlig vandafledning Hvis du ikke vil tømme vandbeholderen løbende, er der også inkluderet en 60 cm slange til kontinuerlig vandafledning. Slangen skal så placeres i et afløb. Nem at flytte Luftaffugteren er nem at flytte. Du kan således bruge den i flere rum, i campingvognen eller i sommerhuset. Vigtigt at huske på Affugteren skifter til hvilefunktion, hvis luftfugtigheden har nået den indstillede værdi, eller hvis vandbeholderen er fuld.

Fugtfjerner – Biltema.dk

Fugtfjerner

Fugtfjerner og refill poser – fjern fugt og dårlig lugt – Biltema.dk

En fugtfjerner fra Biltema kan gøre dit indeklimaet mere behageligt og fjerne overskudsfugt. Du finder fugtfjernere og refill poser til faste lave priser. Se udvalget her.

Fugtfjerner, “XL” – Biltema.dk

Fugtfjerneren XL er en større model fugtfjerner, der absorberer overskydende fugt i den omgivende luft, hvilket reducerer risikoen for mug og dårlig lugt. Fugtfjerneren leveres med tre refill-poser, der holder i 1-3 måneder afhængigt af, hvor fugtig luften er, hvor den står. Velegnet til arealer med en størrelse på ca. 35 m², f.eks. sommerhuse og kældre. Brug Fugtfjerneren XL består af tre plastdele og tre refill-poser. Ved montering placeres det flade dæksel på underdelen, og poserne placeres ovenpå. Derefter lægges den perforerede top øverst. Poserne absorberer fugt, og der dannes væske i bunden af fugtfjerneren. Denne væske skal blot hældes ud i afløbet, når beholderen er ved at være fuld. Fakta Højde: 25 cm, diameter 19 cm   Funktionsareal: ca. 35 m²  Emballagen indeholder: Tre plastdele, tre refill-poser

Klimaanlæg, bærbart, 12-15 m² – Biltema.dk

Med et klimaanlæg kan du effektivt nedsætte indendørstemperaturen og dermed få et mere behageligt indeklima.  Let at bruge Klimaanlægget er meget nemt at bruge. Det tilsluttes til en stikkontakt med en jordforbundet stikprop og styres derefter via kontrolpanel eller med fjernbetjening. Enheden er tilpasset til lokaler af størrelse 12-15 m². Tre driftsprogrammer Klimaanlægget har tre driftsprogrammer at vælge imellem. Vælg, om du vil bruge det til at afkøle luften, som ventilator eller som affugter. Justerbar blæserhastighed Klimaanlægget giver dig mulighed for at vælge mellem høj eller lav blæserhastighed. Det indebærer, at du kan tilpasse blæserhastigheden efter netop dine behov. 24-timers timer Klimaanlægget har en indbygget timer, som du kan bruge til at indstille, hvor mange timer klimaanlægget skal køre, når det er i brug. Angiv tidspunkt for automatisk start/stop fra 1–24 timer. Sleep-funktion Sleep-funktionen kan aktiveres i kølefunktion. Produktet fortsætter så med at køre med aktiv ventilatorhastighed i 30 minutter og sænker derefter gradvist hastigheden. Nemt at flytte Klimaanlægget er bærbart og dermed nemt at flytte. Du kan således bruge det i flere rum, på kontoret, i campingvognen eller i sommerhuset. Vigtigt at huske på Hvis produktet skal benyttes som luftaffugter, skal afløbsslangen monteres. Klimaanlægget har en udløbsslange, der skal føres ud gennem et hul i væggen, døren eller vinduet.

Refill-poser til fugtfjerner, 3-pak – Biltema.dk

Refill-poser til fugtfjerner, 3-pak

Affugter, Biltema – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt

Affugter, Biltema, Affugter fra biltema som fungere perfekt Sælger den fordi vi har solgt huset hvor der var fugt.Op til 10liter i døgnetDisplay med fugt

Keywords: affugter til bil biltema